Selecteer een pagina

Over ons

TOV4ALL is opgezet door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Wij werden geïnspireerd door reeds bestaande, vergelijkbare, concepten in Hardinxveld-Giessendam, Best, Genemuiden en Zoetermeer en kregen de passie dit ook in de regio Zuidplas vorm te geven. Onze primaire doelgroep is jongeren tussen de 15 en 25 jaar, maar uiteraard is iedereen die ouder is van harte welkom.

TOV4ALL staat los van een kerkelijke organisatie en heeft een missionair en verbindend karakter. We zouden het geweldig vinden om jongeren uit verschillende kerken te verbinden en missionair bezig te zijn onder niet-kerkelijke jongeren. Het TOV4ALL team bestaat uit personen uit diverse kerken en ook jongeren hebben een belangrijke rol binnen het team.

TOV4ALL wil met de evenementen op een herkenbare en hedendaagse manier iets uitdragen. Dit willen we doen met een spreker, aan de hand van actuele thema’s en levensvragen en ondersteund met beeld en geluid, jouw gedachten prikkelt, je uitdaagt en je leven ‘even stilzet’. Gewoon een moment de tijd nemen om na te denken en eerlijk naar jezelf, anderen, de maatschappij en God te kijken. Dit met als doel om een realistisch beeld te krijgen van het leven in deze tijd, zodat jij de juiste keuzes kunt maken over de invulling van jouw leven. Die boodschap kan dus vragen en discussies gaan opleveren. Maar daar houdt TOV4ALL van! Want we vinden dat visie wordt gevormd en niet zomaar moet worden overgenomen.

TOV4ALL wil hier mede aan bijdragen door ruimte te geven voor ontmoeting voor en na het evenement. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we plezier, vrolijkheid en gezelligheid hebben. Tussen de evenementen willen we graag met je in contact blijven via onze website en social media. Wij zouden het in ieder geval tof vinden je een keer te ontmoeten.